top of page

Waar kan ik je mee helpen?

Je komt grafische vormgeving echt de hele dag tegen. Alles wordt vorm gegeven, denk maar eens aan diverse verpakkingsmaterialen, tijdschriften of verschillende website die je bezoekt. Maar ook op straat ontkom je niet aan de vele posters en flyers op billboards of lantaarnpalen. Het leuke is dat er niet echt een goed of fout is. Het is een kwestie van smaak. Wat past bij jou, waar word je blij van en wat wil je uitstralen?
 

Hoe kan ik je dan verder helpen? Dat begint natuurlijk met een intake gesprek om te horen waar je op zoek naar bent en voor welke doelgroep je een ontwerp zoekt. Een geslaagd event begint niet op de dag zelf, maar vergt een goede voorbereiding. Of je nu een feestje, theaterstuk of show organiseert je wilt dat het succesvol verloopt. Dat begint dan al bij een goede promotie met een passende uitnodiging, kaart of website waar je doelgroep niet om heen kan. 
 

Maar ook je magazine dat je wilt samenstellen en verspreiden, moet wel helemaal naar je zin zijn en alle verwachtingen overtreffen. Bovendien wil je een magazine dat opvalt en bijzonder is.

 

Of wat dacht je van een menukaart? Dat is je visitekaartje van je restaurant. Dat wil je er toch tiptop uit hebben zien en natuurlijk in de stijl van de rest van je restaurant. Ja toch?

 

Wat voor ontwerp je ook zoekt, ik denk graag met je mee om tot een ontwerp te komen dat bij jou past en jouw smaak is..

Nadat ik je wensen in het vizier heb, ga ik vol enthousiasme aan de slag en houd je op de hoogte van het proces. Ik ben duidelijk in mijn communicatie en mijn doel is die glimlach op jouw gezicht krijgen bij het zien van het eindresultaat, dus ik zal tussentijds veel met je overleggen.

Je kan bij mij terecht voor:

Menukaarten-website banners-kofferlabels-kaarten-posters-flyers-brochures-logo's-uitnodigingen-rollbanners-losse ontwerpen-advertenties-kalenders-reisprogramma's en nog veel meer.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met me op!

Logo grafisch groen.png

Meer weten? Ik vertel het je graag!

bottom of page